Våra kurser
Kalendarium 2019

21-22 september | Massagekurs  (2 dgr)

Vill du kunna massera dina familjemedlemmar eller din vän? Massage minskar stress och mjukar upp stela muskler. För många är det en lyx att gå till en professionell massör. Nu kan du både ge och få den lyxen hemma i din vardag.

Du lär dig här att ge en välgörande, avslappnande och behaglig helkroppsmassage. Kursen ger dig insikt i olika massagegrepp, muskler och hudstrukturer och du lär dig en behaglig behandlingsteknik – både till nytta för dig själv och för den du ger behandling.

Kursen lämpar sig för alla, vare sig du har tänkt massera familjen, vänner eller idrotts- och arbetskompisar. Alla kan gå den.... ung eller gammal, i livets olika skeden har vi alla glädje av att ge och få massage. Du behöver inga förkunskaper. 

Vår kursledare Birigtta har lång erfarenhet och hållit kurser i massage sedan början på 90-talet. Hon har jobbat som massagelärare i flera omgångar på Axelsons och haft många massagekurser i Nyvanas regi.  "Det jag gillar mest är när jag möter eleverna efter kurserna och får höra när de talar om hur lugnet sprider sig både hos den som ger och den som tar emot massagen. Då blir jag glad" säger Birgitta. 

Kursledare: Birgitta Pihl 

Datum: Helgen 21-22 september, 2019 

Tid: kl. 10:00 - 16:00

Plats: Centralt på Ekerö

Pris: 2 800 kr / Pris för par: 4 500 kr (Litteratur och massageolja från Weleda ingår). 

 

Energimassagekurs

Vår populära Energimassagekurs. Magi på 20 min - beprövad i 1500 år.

Energimassage är en form av akupunkturmassage, där man med snabba tryck stimulerar akupunkter längs kroppens meridianer. Rygg, axlar, nacke, armar, händer, höfter och huvud bearbetas - med kläder på och utan olja. Massagen är enkel, snabb, effektiv som kan tillämpas var du än befinner dig.

Datum: Ej fastställt ännu.

Plats: Centralt i Stockholm

Pris: 6 600 kr (litteratur ingår)