Om oss

Nyvana Företagsmassage AB är ett familjeägt bolag som har funnits i mer än 15 år. Vi har ett av de bredaste utbuden inom manuella terapier, både förebyggande och för att avhjälpa problem. Behandlingarna sker på ditt företag eller så är du välkommen till vår klinik på Karlavägen 100 + 100A i kvarteret Garnisonen.
Vi är 25 terapeuter med lång och bred erfarenhet som satsar mycket på utbildning inom olika terapiformer, både på djupet och bredden. Alla våra terapeuter brinner för sitt yrke och har en lång och gedigen kunskap om de kroppsliga sambanden och kopplingarna mellan kropp och själ. Vi har under 2012 även lagt in mindfulness och medicinsk yoga i vårt utbud till företag.

Sedan april 2011 har vi nu också ett samarbete med Pro+Fit Health AB - en partner som passar oss som handen i handsken. Vi har handkraften (massagen) och Pro+Fit och har resten.

Pro+Fit Health AB samlar en unik kombination av spetskompetenser för att bidra till effektivitet och hälsa på organisations-, grupp- och individnivå. Profit Health integrerar support för utveckling av hela företagets potential med bästa möjliga hälsa och framgång som fokus och målsättning. Med ett proaktivt förhållningssätt bidrar vi med support när företag blir organisationer där hälsan respekteras som en strategisk resurs.

 

Birgitta Pihl  Gunnar Pihl
Verksamhetsansvarig/ägare  Styrelseordförande/ägare

Vår vision

Nyvana ska uppfattas som en naturlig partner som på allra bästa sätt tar hand om, såväl personal på företag som kunder på vår klinik på Karlavägen 100+100A. Våra ambassadörer (massörer) är vår absolut viktigaste resurs och behandlas därefter.