Företagsmassage

Allt fler företag har insett att massage är en form av friskvård som lönar sig i längden. De anställda mår bättre och sjukskrivningarna minskar. Dessutom är det avdragsgillt för företaget.

Nyvana jobbar både med behandling av problem och förebyggande insatser för att undvika problem längre fram. Vi kommer gärna till er och behandlar på plats – det är mest effektivt både för företaget och den som behandlas. Förutom behandlingar ger vi även yoga i grupp på företag, alternativt mindfulness.

Våra kunder idag är; Hufvudstaden, Fora, Svensk Fjärrvärme, Elforsk, Google Sverige AB, Arlanda Express, Bosch, PWC, Huddinge Kommun, Järfälla Kommun, Locum, Bröderna Bäckström, Meetmasters, Sandvik, Perifrasens förskola, Zurich Insurance, South of France och många många fler.

Läs reportaget om hur Hufvudstaden Fastighetsförvaltning arbetar med friskvård. Klicka här.

 

Nyvana erbjuder två varianter av företagsmassage:
* Klassisk massage
. Avslappnande och välgörande behandling på 25 eller 50 minuter.
* Energimassage. En effektiv form av massage där man med tryck stimulerar punkter längs kroppens meridianer. Behandlingen tar 15 minuter och sker sittande och med kläder på. 

Finns intresse för "Fysträning i grupp" med inriktning på funktionell träning med eller utan redskap, kontakta Nyvana Företagsmassage AB, skicka mail till

Vår samarbetspartner Pro+Fit Health AB.

För att stärka och bredda vår inriktning att erbjuda det absolut bästa inom friskvård och hälsa har vi startat ett samarbete med Pro+Fit Health AB, en proaktiv HealthPartner med unik bredd av tjänster för utveckling av individ, grupp och organisation. Genom vårt samarbete kan vi exempelvis erbjuda hälsoundersökningar med inspirerande coachning för långsiktig hälsa och ergonomi som förebyggande åtgärd inom alla yrkesgrupper. 

Via vår webbsida kan alla själva boka sin behandling på tider som passar.

Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om oss och hur vi får dig och din personal att må bättre och skapa nya vanor.